Prikaži: Seznam Preglednica
Britanska telefonska govorilnica
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične rdeče Britanske telefonske govorilnice. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupi..
že za 20.98€
Brez DDV: 17.20€
Gustav priporoča
Britanska zastava v okvirju
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične Britanske zastave v okvirju. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rdeče..
že za 22.08€
Brez DDV: 18.10€
Britanska zastava v okvirju 2
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične Britanske zastave v okvirju 2. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rde..
že za 22.08€
Brez DDV: 18.10€
Eifflov stolp v Parizu
Dekorativna enobarvna stenska nalepka ikoničnega Eifflovega stolpa v Franciji, Pariz. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupine, odlično popestri d..
že za 13.66€
Brez DDV: 11.20€
Kip svobode v Ameriki
Dekorativna enobarvna stenska nalepka svetovno znanega Kipa Svobode v Ameriki, New York. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupine. Odlično popestr..
že za 16.23€
Brez DDV: 13.30€
Glede na 1 mnenj.
Gustav priporoča
Kip svobode v Ameriki 2
Dekorativna enobarvna stenska nalepka svetovno znanega Kipa Svobode v Ameriki, New York. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupine. Odlično popestr..
že za 17.32€
Brez DDV: 14.20€
London underground, podzemna železnica
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka ikoničnega znaka za Londonsko podzemno železnico. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rdeč..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Malo mesto z nebotičniki, oris
Dekorativna enobarvna stenska nalepka velikega mesta z nebotičniki. Motiv primeren za dekoracijo srednje velikih sob in površin. Zaradi tehnike očrtanja bo površina vizualno uravnotežena tudi ob ..
že za 18.91€
Brez DDV: 15.50€
Maoi, kipi iz Velikonočnega otoka
Dekorativna enobarvna stenska nalepka 2 kipov iz Velikonočnih otokov imenovanih Maoi. Naepka se odlično obnese v dnevnih sobah, jedilnicah, hodnikih... ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Gustav priporoča
Petronas Towers v maleziji
Dekorativna enobarvna stenska nalepka najvišjega dvojnega nebotičnika na svetu, Petronas Towers. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupine. Odlično..
že za 16.59€
Brez DDV: 13.60€
Plemenski spomenik, človečnjak
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, človečnjak. Za vse raziskovalce in pustolovce, ki želijo imeti tudi doma ustrezno atmosfero. Odlično se obnese v kombinaciji z os..
že za 17.93€
Brez DDV: 14.70€
Plemenski spomenik, izdolbena glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, izdolbena glava iz lesa. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse podrobnosti. Prava izbira za vse pustolovce in razis..
že za 16.84€
Brez DDV: 13.80€
Plemenski spomenik, umetniški mali človek
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, umetniški mali človek. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse najmanjše podrobnosti. Primerno za dnevno sobo in večj..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Plemenski spomenik, velika glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, velika glava. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse podrobnosti, obenem pa nalepka zaradi svoje preprostosti ne bo ..
že za 15.13€
Brez DDV: 12.40€
Gustav priporoča
Plemenski spomenik, visoka glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, visoka glava. Obnese se v dnevni sobi ob visokih talnih lučeh za najboljši vizualni učinek. Odlična izbira za vse raziskovalce. ..
že za 18.06€
Brez DDV: 14.80€
Poševni stolp v Pisi, Italija
Dekorativna enobarvna stenska nalepka svetovno znanega poševnega stolpa v Pisi, Italija. Posamezne oblake lahko poljubno razporedite po celi steni. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenz..
že za 13.91€
Brez DDV: 11.40€
Veliko mesto z nebotičniki, oris
Dekorativna enobarvna stenska nalepka velikega mesta z nebotičniki. Velik motiv primeren za dekoracijo daljših sten in površin. Zaradi tehnike očrtanja bo površina vizualno uravnotežena tudi ob i..
že za 28.67€
Brez DDV: 23.50€Znamenitosti in mesta

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 

Svetovne znamenitosti na vseh kontinentih

Stenske nalepke znamenitosti po svetu. Znamenitosti iz vseh kontinentov ter držav. Eifflov stolp v Parizu, piramide v Egiptu, visoki nebotičniki v New Yorku, Niagarski slapovi, poševni stolp v Pisi, Italija ter mnogi drugi.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.