Prikaži: Seznam Preglednica
Gusar z brado
Dekorativna enobarvna stenska nalepka gusarja z brado in prevezanim očesom. Odlična nalepka za tematske sobe za otroke in tudi malo starejše. Velika izbira barv ter preprosta namestitev nale..
že za 8.91€
Brez DDV: 7.30€
Maoi, kipi iz Velikonočnega otoka
Dekorativna enobarvna stenska nalepka 2 kipov iz Velikonočnih otokov imenovanih Maoi. Naepka se odlično obnese v dnevnih sobah, jedilnicah, hodnikih... ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Gustav priporoča
Plemenski spomenik, človečnjak
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, človečnjak. Za vse raziskovalce in pustolovce, ki želijo imeti tudi doma ustrezno atmosfero. Odlično se obnese v kombinaciji z os..
že za 17.93€
Brez DDV: 14.70€
Plemenski spomenik, izdolbena glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, izdolbena glava iz lesa. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse podrobnosti. Prava izbira za vse pustolovce in razis..
že za 16.84€
Brez DDV: 13.80€
Plemenski spomenik, umetniški mali človek
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, umetniški mali človek. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse najmanjše podrobnosti. Primerno za dnevno sobo in večj..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Plemenski spomenik, velika glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, velika glava. Svetujemo večje dimenzije, da pridejo do izraza vse podrobnosti, obenem pa nalepka zaradi svoje preprostosti ne bo ..
že za 15.13€
Brez DDV: 12.40€
Gustav priporoča
Plemenski spomenik, visoka glava
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Plemenskega spomenika, visoka glava. Obnese se v dnevni sobi ob visokih talnih lučeh za najboljši vizualni učinek. Odlična izbira za vse raziskovalce. ..
že za 18.06€
Brez DDV: 14.80€
Rodeo kavboj na konju
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Rodeo kavboja na konju. Za vse ljubitelje konjev in ameriške kulture. Idealno za dnevne sobe, jedilnice, hodnike, otroške sobe... ..
že za 16.23€
Brez DDV: 13.30€
Akcija
Umetniška baletna plesalka
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Priporočamo večje dimenzije. Zelo všečen in umetniški motiv. ..
27.94€ 24.77€
Brez DDV: 20.30€
Gustav priporoča
Umetniška baletna plesalka 2
Dekorativna dvobarvna nalepka spodnjega dela baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Bodite ustvarjalni pri kominiranju barv, priporočamo večje dimenzije. Z..
že za 26.35€
Brez DDV: 21.60€
Umetniška baletna plesalka 3
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke v umetniški tehniki. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Zelo všečen in umetniški motiv, ki tudi ob večjih dimenzijah ..
že za 25.86€
Brez DDV: 21.20€Silhuete oseb

Silhuete oseb

Flix stenske nalepke so izrezane iz visoko kvalitetne MAT samolepilne folije v več kot 20 različnih barvnih odtenkov.

Napram klasičnim SIJAJ samolepilnim folijam imajo naše nalepke matiran videz, ter po teksturi spominjajo na klasične barve za stene. Za najzahtevnejše pa ponujamo tudi nekaj barvnih odtenkov stenskih nalepk v SIJAJ izvedbi.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.