Prikaži: Seznam Preglednica
Ameriški bizon in retro pisava
Dekorativna enobarvna nalepka divjega ameriškega bizona ter vdelano retro pisavo. Idealno za kuhinje, jedilnice, vikende, brunarice... Ameriški bizoni so se nekoč v severni Ameriki pasli v ogromnih čr..
že za 14.64€
Brez DDV: 12.00€
Divji jelen
Dekorativna enobarvna stenska nalepka divjega jelena z napisom "wild". Primerno za dnevne sobe, jedilnice, igralnice, brunarice, vikende... ..
že za 11.22€
Brez DDV: 9.20€
Divji rjavi medved
Dekorativna enobarvna nalepka divjega rjavega medveda z napisom v angleščini. Idealno za dnevne sobe, brunarice, stilske gostilne... ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Emblem s kapitanovo kapo in napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka emblema s kapitanovo kapo in napisom. Nalepka za vse tiste, ki jim poletni dopust prehitro mine. ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Enjoy the summer
Stenska nalepka žig z napisom v angleščini Enjoy the summer (Uživaj v poletju). Nalepka je v navtičnem stilu. Primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično izbira za vse ki ji je všeč retro..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Guitar straps
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Guitar straps z napisom v angleščini. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primer..
že za 13.66€
Brez DDV: 11.20€
Here comes the sun
Stenska nalepka z napisom v angleščini Here comes the sun (Sonce prihaja). Nalepka je primerna za večino sob in vse starostne skupine. Napis odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 12.81€
Brez DDV: 10.50€
Kitara
Dekorativna enobarvna stenska nalepka kitare. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primerno za dnevne, najstniške in ot..
že za 16.59€
Brez DDV: 13.60€
Kopno in morje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka z napisom - Land & Sea, Kopno in morje in krogom v obliki vrvi. Preprosto ampak kreativna nalepka. ..
že za 16.96€
Brez DDV: 13.90€
Pomorski kompas
Stenska nalepka pomorskega kompasa. Nepogrešljiva nalepka za prave kapitane in amaterje. Primerno za vse sobe in starostne skupine. Odlično se obnese med stenskimi slikami. Preprosta namestitev na vse..
že za 12.57€
Brez DDV: 10.30€
Gustav priporoča
Rožnati flamingo
Dekorativna enobarvna stenska nalepka rožnatega flaminga z napisom v zanimivi tipografiji. Primerno za dnevne sobe, kuhinje, jedilnice, otroške sobe, hodnike... ..
že za 16.10€
Brez DDV: 13.20€
Stoječa starinska ura, vintage
Dekorativna enobarvna stenska nalepka starinske stoječe ure. Odlična izbira za vse tiste, ki radi mešajo različne stile. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe ..
že za 23.42€
Brez DDV: 19.20€
String music
Dekorativna enobarvna stenska nalepka String music z napisom v angleščini. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primern..
že za 13.79€
Brez DDV: 11.30€
Travel time
Stenska nalepka Travel time napis. Preprosta in všečna nalepka, primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Viseča kletka in ptice
Dekorativna enobarvna nalepka viseče ptičje kletke, set 10 posameznih ptičev, ter dolga veriga za kletko, ki doseže strop. Ptice posamezno izrežete, ter jih lahko razporedite po celi steni. nalepko v..
že za 19.76€
Brez DDV: 16.20€
Gustav priporoča
Visok svetilnik in galebi
Dekorativna enobarvna stenska nalepka visokega svetilnika in letečih galebov. Priporočamo nalepko višine večje od 100 cm za najboljšo vizualno predstavo. 3 dodatne galebe lahko razporedite po žel..
že za 19.89€
Brez DDV: 16.30€
Življenje je potovanje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka v navtičnem stilu z napisom v angleščini - Life is a journey oz. po slovensko življenje je potovanje. Nalepka je primerna za večino soban ter starostnih skup..
že za 14.03€
Brez DDV: 11.50€Retro

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 

Retro, starinske stenske nalepke

Retro stil se vrača v notranje oblikovanje. Z retro dekorativnimi stenskimi nalepkami na hiter in ugoden način polepšamo prazne in dolgočasne stene ali pa pustimo svoj pečat. Velika izbira, dnevno novi motivi.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.