Prikaži: Seznam Preglednica
Emblem s kapitanovo kapo in napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka emblema s kapitanovo kapo in napisom. Nalepka za vse tiste, ki jim poletni dopust prehitro mine. ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Enjoy the summer
Stenska nalepka žig z napisom v angleščini Enjoy the summer (Uživaj v poletju). Nalepka je v navtičnem stilu. Primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično izbira za vse ki ji je všeč retro..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Gusar z brado
Dekorativna enobarvna stenska nalepka gusarja z brado in prevezanim očesom. Odlična nalepka za tematske sobe za otroke in tudi malo starejše. Velika izbira barv ter preprosta namestitev nale..
že za 8.91€
Brez DDV: 7.30€
Here comes the sun
Stenska nalepka z napisom v angleščini Here comes the sun (Sonce prihaja). Nalepka je primerna za večino sob in vse starostne skupine. Napis odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 12.81€
Brez DDV: 10.50€
Kopno in morje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka z napisom - Land & Sea, Kopno in morje in krogom v obliki vrvi. Preprosto ampak kreativna nalepka. ..
že za 16.96€
Brez DDV: 13.90€
Mečarica, morska pustolovščina
Dekorativna enobarvna stenska nalepka trofeje na zidu. Dve ribe mečarice in napis v angleščini, "Sea adventure". Primerno za dnevne sobe, brunarice, jedilnice, kuhinje... ..
že za 16.71€
Brez DDV: 13.70€
Meduza z dolgimi lovkami
Dekorativna enobarvna stenska nalepka morskovodne meduze z dolgimi lovkami. Z izjemnimi detajli je ta nalepka na popolnoma novi ravni in napolne cel prostor z umetnostjo. Primerno za vse sob..
že za 35.14€
Brez DDV: 28.80€
Nemška podmornica iz 2. SV, U-Boat
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Nemške podmornice iz 2. SV, U-boat U-47. Skupine nemških podmornic znane tudi kot "wolf packs" so sejale strah in trepet na morskih frontah med 2. svetovno vojno...
že za 12.93€
Brez DDV: 10.60€
Akcija
Palma in sončni zahod
Dekorativna dvobarvna zidna nalepka palme in sončnega zahoda v ozadju. Izberite barvo palme in sončega zahoda posebej, ter si ustvarite unikatno zidno nalepko po svojem okusu. Primerna za vse sta..
34.16€ 24.77€
Brez DDV: 20.30€
Pomorski kompas
Stenska nalepka pomorskega kompasa. Nepogrešljiva nalepka za prave kapitane in amaterje. Primerno za vse sobe in starostne skupine. Odlično se obnese med stenskimi slikami. Preprosta namestitev na vse..
že za 12.57€
Brez DDV: 10.30€
Gustav priporoča
Set 5 pomorskih motivov
Dekorativna enobarvna nalepka 5ih pomorskih motivov. Posamezne nalepke lahko razporedite čez večjo površino. Primerno za kopalnice, otroške sobe, spalnice, igralnice... ..
že za 14.88€
Brez DDV: 12.20€
Sidro in napis
Dekorativna enobarvna stenska nalepka sidra z napisom v angleščini - Anchors, po slovensko "Sidra". Primerno za dnevne sobe, kopalnice, kuhinje, igralnice, otroške sobe... ..
že za 9.52€
Brez DDV: 7.80€
Sidro z napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka sidra z napisom - Ship ahoy. Primerno za dnevne sobe, jedilnice, kuhinje, igralnice. Za to nalepko priporočamo izbiro morskih barv. ..
že za 16.84€
Brez DDV: 13.80€
Travel time
Stenska nalepka Travel time napis. Preprosta in všečna nalepka, primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Velika stara jadrnica
Dekorativna enobarvna stenska nalepka velike starinske jadrnice, kakršne so uporabljali tudi pirati. Razveselite svojega otroka, ali pa popestrite dnevno sobo. Priporočamo večje dimenzije.  ..
že za 18.67€
Brez DDV: 15.30€
Visok svetilnik in galebi
Dekorativna enobarvna stenska nalepka visokega svetilnika in letečih galebov. Priporočamo nalepko višine večje od 100 cm za najboljšo vizualno predstavo. 3 dodatne galebe lahko razporedite po žel..
že za 19.89€
Brez DDV: 16.30€
Življenje je potovanje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka v navtičnem stilu z napisom v angleščini - Life is a journey oz. po slovensko življenje je potovanje. Nalepka je primerna za večino soban ter starostnih skup..
že za 14.03€
Brez DDV: 11.50€Pomorstvo

Stenske nalepke za prave pomorščake

Za vse tiste, ki jim poletni oddihi na morju niso dovolj, so tukaj stenske nalepke z morskimi motivi. Raznolika izbira in ugodna ponudba.

Naredite si svojo plažo v pisarni ali doma. 

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.