Prikaži: Seznam Preglednica
Abstraktna mesojeda rastlina
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka abstraktne mesojede rastline. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno o..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Abstraktno rastje
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Abstraktno rastje. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstran..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Bujno čarobno drevo
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Bujno čarobno drevo. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstr..
že za 27.45€
Brez DDV: 22.50€
Akcija
Drevo brez listov, zima
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo brez listov, zima. Več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih najbol..
24.16€ 21.11€
Brez DDV: 17.30€
Gustav priporoča
Drevo brez listov, zima 2
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo brez listov, zima 2. Več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih najb..
že za 22.33€
Brez DDV: 18.30€
Akcija
Drevo s srčki
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo s srčki. na voljo več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih ter ter..
28.43€ 22.94€
Brez DDV: 18.80€
Dve tropske palme
Dekorativna enobarvna Stenska nalepka Dveh tropskih palm. Dolga obstojnost ter preprosta in hitra namestitev brez packarij. Primerno za dnevne sobe, spalnice, hodnike, otroške in najstniške sobe. Odli..
že za 17.81€
Brez DDV: 14.60€
Akcija
Oljka, večje drevo
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka večjega drevesa oljke. na voljo več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih pros..
29.77€ 24.89€
Brez DDV: 20.40€
Akcija
Palma in sončni zahod
Dekorativna dvobarvna zidna nalepka palme in sončnega zahoda v ozadju. Izberite barvo palme in sončega zahoda posebej, ter si ustvarite unikatno zidno nalepko po svojem okusu. Primerna za vse sta..
34.16€ 24.77€
Brez DDV: 20.30€
Akcija
Regratove lučke v vetru
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Regratove lučke v vetru. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno o..
28.67€ 25.38€
Brez DDV: 20.80€
Gustav priporoča
Akcija
Veja japonske češnje s cvetovi
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo s srčki. na voljo več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih ter ter..
25.99€ 22.94€
Brez DDV: 18.80€
Akcija
Veliko razvejano drevo s cvetovi
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka velikega razvejanega drevesa s cvetovi. na voljo več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v ..
25.99€ 19.64€
Brez DDV: 16.10€
Veliko staro drevo
Dekorativna enobarvna stenska nalepka velikega starega drevesa. Več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih najbo..
že za 17.45€
Brez DDV: 14.30€
Visoka nagnjena palma
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Visoke nagnjene palme. Dolga obstojnost ter preprosta in hitra namestitev brez packarij. Primerno za dnevne sobe, spalnice, hodnike, otroške in najstniške sobe. O..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Vrtnica
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka rdeče vrtnice ali pa v eni od 22-ih barvnih odtenkih, ki so na razpolago. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna za než..
že za 18.54€
Brez DDV: 15.20€Narava

Drevo v dnevni sobi? Zakaj pa ne.

Pestra izbira različnih motivov narave. Z večbarvnimi nalepkami po lastni izbiri si lahko ustvarite čisto svoje unikatne umetnine. 

S stenskimi nalepkami lahko ugodno in preprosto polepšamo dolgočasne stene in ostale površine

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.