Prikaži: Seznam Preglednica
Guitar straps
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Guitar straps z napisom v angleščini. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primer..
že za 13.66€
Brez DDV: 11.20€
Kitara
Dekorativna enobarvna stenska nalepka kitare. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primerno za dnevne, najstniške in ot..
že za 16.59€
Brez DDV: 13.60€
Akcija
Plesoče glasbene note
Dekorativna enobarvna stenska nalepka plesočih glasbenih not. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in spola. Odlična izbira za glasbene studije in šole. Primerno za dnevne najstniške in ot..
23.06€ 19.40€
Brez DDV: 15.90€
Gustav priporoča
String music
Dekorativna enobarvna stenska nalepka String music z napisom v angleščini. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primern..
že za 13.79€
Brez DDV: 11.30€
Akcija
Umetniška baletna plesalka
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Priporočamo večje dimenzije. Zelo všečen in umetniški motiv. ..
27.94€ 24.77€
Brez DDV: 20.30€
Gustav priporoča
Umetniška baletna plesalka 2
Dekorativna dvobarvna nalepka spodnjega dela baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Bodite ustvarjalni pri kominiranju barv, priporočamo večje dimenzije. Z..
že za 26.35€
Brez DDV: 21.60€
Umetniška baletna plesalka 3
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke v umetniški tehniki. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Zelo všečen in umetniški motiv, ki tudi ob večjih dimenzijah ..
že za 25.86€
Brez DDV: 21.20€Glasba

sdfs