Podrobno iskanje
  • Iskanje po jeziku
  • Iskanje po izgledu
Filtrirajte Počisti filtre
Prikaži: Seznam Preglednica
Ameriški bizon in retro pisava
Dekorativna enobarvna nalepka divjega ameriškega bizona ter vdelano retro pisavo. Idealno za kuhinje, jedilnice, vikende, brunarice... Ameriški bizoni so se nekoč v severni Ameriki pasli v ogromnih čr..
že za 14.64€
Brez DDV: 12.00€
Divji rjavi medved
Dekorativna enobarvna nalepka divjega rjavega medveda z napisom v angleščini. Idealno za dnevne sobe, brunarice, stilske gostilne... ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Emblem s kapitanovo kapo in napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka emblema s kapitanovo kapo in napisom. Nalepka za vse tiste, ki jim poletni dopust prehitro mine. ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Enjoy the summer
Stenska nalepka žig z napisom v angleščini Enjoy the summer (Uživaj v poletju). Nalepka je v navtičnem stilu. Primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično izbira za vse ki ji je všeč retro..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Here comes the sun
Stenska nalepka z napisom v angleščini Here comes the sun (Sonce prihaja). Nalepka je primerna za večino sob in vse starostne skupine. Napis odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 12.81€
Brez DDV: 10.50€
Kopno in morje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka z napisom - Land & Sea, Kopno in morje in krogom v obliki vrvi. Preprosto ampak kreativna nalepka. ..
že za 16.96€
Brez DDV: 13.90€
London underground, podzemna železnica
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka ikoničnega znaka za Londonsko podzemno železnico. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rdeč..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Rožnati flamingo
Dekorativna enobarvna stenska nalepka rožnatega flaminga z napisom v zanimivi tipografiji. Primerno za dnevne sobe, kuhinje, jedilnice, otroške sobe, hodnike... ..
že za 16.10€
Brez DDV: 13.20€
Sidro z napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka sidra z napisom - Ship ahoy. Primerno za dnevne sobe, jedilnice, kuhinje, igralnice. Za to nalepko priporočamo izbiro morskih barv. ..
že za 16.84€
Brez DDV: 13.80€
Travel time
Stenska nalepka Travel time napis. Preprosta in všečna nalepka, primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično popestri še tako dolgočasno steno. ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Življenje je potovanje
Dekorativna enobarvna stenska nalepka v navtičnem stilu z napisom v angleščini - Life is a journey oz. po slovensko življenje je potovanje. Nalepka je primerna za večino soban ter starostnih skup..
že za 14.03€
Brez DDV: 11.50€Citati in napisi

Motivacijski citati, družinska pravila...

Stenske nalepke z motivacijskimi besedili, citati, ki so zaznamovali zgodovino, globoke misli za lepši začetek dneva, znani pregovi, družinska pravila... 

Oblikovanje tudi po naročilu. Kontaktirajte nas.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.