Prikaži: Seznam Preglednica
Abstraktna mesojeda rastlina
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka abstraktne mesojede rastline. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno o..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Abstraktno rastje
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Abstraktno rastje. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstran..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Bujno čarobno drevo
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Bujno čarobno drevo. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstr..
že za 27.45€
Brez DDV: 22.50€
Akcija
Regratove lučke v vetru
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Regratove lučke v vetru. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno o..
28.67€ 25.38€
Brez DDV: 20.80€
Gustav priporočaAbstraktno

Stenske nalepke z abstraktnimi vzorci

Packa na steni, nelogično povezane črte, poenostavljeni simboli, tribal nalepke. Če Vam je všeč vsaj eno izmed naštetega, potem ste na pravem mestu. Abstraktne stenske nalepke.

​Bodite kreativni.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.