Prikaži: Seznam Preglednica
Akcija
HTC Touch - in High Definition. Watch music videos and streaming content in awe-inspiring high definition clarity for a mobile experience you never thought possible. Seductively sleek, the HTC Touch H..
122.00€ 18.30€
Brez DDV: 15.00€Pripomočki

Vse kar potrebujete

Na Flix.si najdete vse potrebne pripomočke za nameščanje vseh vrst nalepk.

Na voljo so trdi in mehki gladilniki (rakli) za pomoč pri nameščanju nalepk s katerimi se izognemo ujetim mehurčkom med površino in nalepko. Navodila za namestitev najdete na tej povezavi.

Za lažje nameščanje nalepk je na voljo tudi krep (rumen) lepilni trak oz. selotejp s katerim si lahko označite potrebna mesta za natančnejšo namestitev na lepk. Primerno za stene in druge površine, ne pušča lepila ob odstranitvi.

Preprosta namestitev

Z nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo vse ravne površine ali pa jih uporabimo namensko kot so npr.: opozorilne in informativne nalepke, ločevanje gostilniških in ostalih sanitarij, obvestilo o hudem psu na ograji, delovni časi.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let.

Za hitrejšo in lažjo odstranitev si lahko pomagamo z domačim fenom za lase (pihalnik toplega zraka).

 

 


Na Flix.si so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.