Informacije o izdelku in inventar


Na kakšno površino lahko nalepim stensko nalepko?

Stenske nalepke lahko namestite na vse ravne površine, seveda je pred namestitvijo potrebno dobro očistiti podlago! Primerne površine: stene, pohištvo, okna oz. stekla, les, plastika, kovina...

Ali lahko nalepko nalepim in odlepim večkrat?

Ne, vse nalepke v našem programu lahko nalepimo oz. namestimo samo enkrat. Samo magnetne nalepke je možno nalepiti in odlepiti večkrat, teh pa zaenkrat še ni v ponudbi.

Kako pravilno namestim/prilepim nalepko?

Ravnajte se po tem Vodiču, in Vaša nalepka bo bržkone nalepljena.

Kaj pomeni zrcalni izrez?

Če želite nalepko namestiti na notranjo stran stekla, potem izberite to možnost. Uporabno za trgovinske in ostale izložbe. Nalepke z zrcalnim izrezom uporabljajo tudi reševalna vozila, zato da je v vzratnem ogledalu besedilo pravilno vidno in berljivo.

So nalepke/artikli na zalogi?

Vsako naročeno nalepko posebej izrežemo v željenih dimenzijah in barvi za posamezno stranko. 95% naročil obdelamo in odpošljemo še isti dan, oz. naslednji delovni dan.

Kako vem ali je negativni napis na nalepki bele barve ali pa je izrezan iz folije?

Preprosto, v opisu vsake nalepke je navedeno koliko barv vsebuje. Če ni posebej navedeno, da je npr. negativni napis oz. del nalepke v beli barvi, potemtakem je izrezan iz nalepke.

Ali lahko nalepka ob odstranitvi poškoduje površino?

Ne, nalepka ne more poškodovati površine ob pravilni namestitvi. Lepilo na zadnji strani je močno le toliko kot je potrebno. Ob tem je treba omeniti, da površina ne sme biti poškodovana pred namestitvijo nalepke.

Kako dolgo zdrži nalepljena nalepka?

Ob pravilni namestitvi lahko nalepka zdrži tudi več kot 5 let. Bolj gladka in oprijemljiva kot je površina, dlje zdrži nalepka (npr.: stena-steklo).

Kako odstranim nalepko?

Nalepke lahko preprosto odstranimo. Pomagamo si lahko s sušilnikom za lase - fen, ki ga najdemo v skoraj vsaki kopalnici. Nalepko grejemo z vročim zrakom in jo istočasno odstranjujemo.

Nalepke po naročilu


Ali lahko oblikujete nalepko po meri?

Da. Izrežemo Vam lahko nalepko po Vaših dimenzijah in dizajnu ali pa Vam pri slednjem pomagajo naši oblikovalci. Prav tako bomo veseli Vaših idej k dopolnitvi našega programa in potrudili se bomo, da to tudi uresničimo.

Želeli bi nalepko v obliki logotipa podjetja, je to možno?

Seveda, pošljite nam logotip v vektorski obliki, željene dimenzije, barve in št. nalepk na email naslov: info@flix.si. V najkrajšem času Vam bomo odgovorili in poslali cenovni izračun.

Dostava, poštnina in plačilne možnosti


Kako hitro dobim naročen artikel?

95% vseh naročil oddanih na delovni dan do 16:00 ure je odposlanih že naslednji dan. Rok dobave je 1-2 delovna dneva.

Kolikšen je znesek poštnine?

Poštnina je enotna za vse artikle in znaša 3,50€. Za vsa naročila višja od 50€ je poštnina brezplačna.

Kakšne so plačilne možnosti?

Izbirate lahko med naslednjimi plačilnimi načini:
- plačilo po povzetju,
- plačilo po predračunu.

Kakšne so možnosti dostave?

Vse naročene artikle pošiljamo s Pošto Slovenije, pošiljko vam na vaš naslov dostavi poštar. V primeru vaše odstonosti ob dostavi, vam pusti obvestilo, pošiljko pa lahko v 15 delovnih dneh prevzamete na vaši pošti. Če ste pri nakupu izbrali plačilo po povzetju, vam Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna dodatnih 1,05 EUR za plačilo po povzetju.

Ali lahko naročen artikel osebno prevzamem?

Izdelke lahko osebno prevzamete vsak dan v Celju po predhodnem dogovoru.

Je dostava na drug naslov mogoča?

Dostava na drug naslov je mogoča, vendar priporočamo plačilo po pred računu.

Ali sprejemate mednarodna naročila?

Odgovor

Informacije o Gustav spletni trgovini


Kaj je Gustav?

Gustav.si je spletna trgovina z veliko izbiro vseh vrst nalepk po ugodnih cenah. Ponujamo dekorativne in namenske nalepke kot so: stenske nalepke, opozorilne oz. informativne nalepke, nalepke za avto-moto in navtiko, piši-briši nalepke za pisarne in osebno uporabo...
Dnevno dodajamo nove dizajne, obenem pa nudimo tudi oblikovanje unikatnih nalepk po meri.

Kako Vas lahko kontaktiramo?

Za Vas smo dosegljivi vsak delovni dan na email naslovu: david@gustav.si. Lahko pa nas kontaktirate tudi po kontaktnem obrazcu ali pa nas pokličete na telefonsko št.: 031 424 279.