Navodila


Hitra in preprosta namestitev nalepk s pomočjo slikovnih navodil.

Da Vam karseda olajšamo namestitev nalepk smo pripravili jedrnata navodila v korakih s priloženimi fotografijami. Nalepke bodo nameščene kot bi mignili.

Ker poznamo več vrst nalepk ter površin na katere jih nameščamo smo navodila razvrstili v 4 sklope, ki se med seboj razlikujejo po velikosti nalepke, tipu površine ter namembnosti. Z ustrezno tehniko boste nalepko namestili še hitreje ter Vam bo služila dlje. Krajša pisna navodila prejmete tudi ob vsakem naročilu.


Spodaj izberite ustrezno tehniko:

 

Nasveti in smernice


Za pravilno uporabo ter maksimalno obstojnost svetujemo naslednje:

Odlepljene vendar še ne nameščene nalepke ne izpostavljajte prašnim območjem ter tkaninam, preprogam, blagu, ker lahko prašni delci in vlakna poškodujejo samolepilno podlago.

Nalepk ni priporočljivo lepiti na porozne materiale kot so: kamen, opeka, zunanje fasade objektov, ... Zaradi specifične površine se nalepke ne morejo popolnoma oprijeti materiala in se lahko odlepijo.

Nalepke nikoli ne nameščamo na sveže pobarvane stene, ki še niso popolnoma posušene. Svetujemo, da po barvanju počakate vsaj par tednov, da bo površina omogočala popoln oprijem.

Nalepke lahko čistite z vlažno krpo. Izogibajte se čistil, ki vsebujejo alkohol ter kisline.

Nalepke v notranjih prostorih imajo lahko precej daljšo življensko dobo od nalepk nameščenih zunaj, saj so izpostavljene vremenskimi razmeram. Nalepk ni priporočljivo izpostavljati zelo visokim ter nizkim temperaturam. Prav tako je potrebno minimirati izpostavljenost direktnemu soncu.

Stenskih nalepk ne nameščajte v notranjosti banje, tuš kabine, kuhinjskega korita, ... Stenske nalepke lahko namestite na ploščice, zunanji del tuš kabine in banje, saj so odporne na vlago.

Prosimo, da upoštevate navodila ter nalepko namestite v skladu z njimi. Za nepravilno nameščene nalepke ali napačno čiščenje le te ne prevzemamo odgovornosti in ne izvršujemo reklamacij.

Odstranjevanje nalepk


Stenske nalepke se lahko zelo preprosto odstrani brez poškodb na steni oz. površini

Ravno zato so odlična rešitev za dekoracijo otroških in mladinskih sob saj jih je sila preprosto zamenjati ali odstraniti, ko jih otroci prerastejo ali pa se jih naveličajo. Na zelo gladkih površinah si lahko pomagamo s hišnim fenom in nalepko med odstranjevanjem grejemo, da postane blj prožna.