Podrobno iskanje
  • Iskanje po prostoru
  • Iskanje po starosti
  • Iskanje po spolu
  • Dodatne možnosti
Filtrirajte Počisti filtre
Prikaži: Seznam Preglednica
Abstraktna mesojeda rastlina
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka abstraktne mesojede rastline. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno o..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Abstraktno rastje
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Abstraktno rastje. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstran..
že za 16.47€
Brez DDV: 13.50€
Afriška žirafa
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Afriške žirafe. Ena izmed najvišjih kopenskih živali. Primerno za dnevne sobe, hodnike, otroške in najstniške sobe. Odlično se poda k visokim talnim lučem.&n..
že za 21.72€
Brez DDV: 17.80€
Ameriški bizon in retro pisava
Dekorativna enobarvna nalepka divjega ameriškega bizona ter vdelano retro pisavo. Idealno za kuhinje, jedilnice, vikende, brunarice... Ameriški bizoni so se nekoč v severni Ameriki pasli v ogromnih čr..
že za 14.64€
Brez DDV: 12.00€
Baseball igralca
Dekorativna enobarvna nalepka dveh baseball igralcev. Nalepka se odlično obnese v fantovskih in otroških sobah v manjših kot tudi večjih dimenzijah. Primerno tudi za strastne navijače, ki tudi do..
že za 19.03€
Brez DDV: 15.60€
BMX kolesar izvaja trik
Dekorativna enobarvna nalepka BMX kolesarja, ki izvaja trik. Nalepka je primerna za fantovske in najstiške sobe, odlično pa se obnese tudi v dnevni sobi, hodniku, igralnicah, športnih dvoranah... ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
BMX kolesar izvaja trik 2
Dekorativna enobarvna nalepka BMX kolesarja, ki izvaja trik. Nalepka je primerna za fantovske in najstiške sobe, odlično pa se obnese tudi v dnevni sobi, hodniku, igralnicah, športnih dvoranah... ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Britanska telefonska govorilnica
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične rdeče Britanske telefonske govorilnice. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupi..
že za 20.98€
Brez DDV: 17.20€
Gustav priporoča
Britanska zastava v okvirju
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične Britanske zastave v okvirju. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rdeče..
že za 22.08€
Brez DDV: 18.10€
Britanska zastava v okvirju 2
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka vsem znane ikonične Britanske zastave v okvirju 2. Odlično se obnese v modernih dnevnih sobah, spalnicah najstniških sobah... Priporočamo izbiro klasične rde..
že za 22.08€
Brez DDV: 18.10€
Bujno čarobno drevo
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Bujno čarobno drevo. Več kot 22 barvnih odtenkov. Nalepka se odlično prilega moderno opremljenim prostorom. Ko se je naveličate jo lahko enostavno odstr..
že za 27.45€
Brez DDV: 22.50€
Divji jelen
Dekorativna enobarvna stenska nalepka divjega jelena z napisom "wild". Primerno za dnevne sobe, jedilnice, igralnice, brunarice, vikende... ..
že za 11.22€
Brez DDV: 9.20€
Divji rjavi medved
Dekorativna enobarvna nalepka divjega rjavega medveda z napisom v angleščini. Idealno za dnevne sobe, brunarice, stilske gostilne... ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Downhill adrenalinski kolesar
Dekorativna enobarvna nalepka adrenalinskega downhill kolesarja. Motiv je primeren za tematske prostore ali zgolj dekorativnega namena. Odlično se obnese v manjših kot tudi večjih dimenzijah. Nalepka ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Akcija
Drevo brez listov, zima
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo brez listov, zima. Več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih najbol..
24.16€ 21.11€
Brez DDV: 17.30€
Gustav priporoča
Drevo brez listov, zima 2
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo brez listov, zima 2. Več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih najb..
že za 22.33€
Brez DDV: 18.30€
Akcija
Drevo s srčki
Dekorativna dvobarvna stenska nalepka Drevo s srčki. na voljo več kot 22 barvnih odtenkov. Simpatična in lepa nalepka, najbolje se obnese v večjih dimenzijah, primerna v vseh domačih prostorih ter ter..
28.43€ 22.94€
Brez DDV: 18.80€
Dve tropske palme
Dekorativna enobarvna Stenska nalepka Dveh tropskih palm. Dolga obstojnost ter preprosta in hitra namestitev brez packarij. Primerno za dnevne sobe, spalnice, hodnike, otroške in najstniške sobe. Odli..
že za 17.81€
Brez DDV: 14.60€
Eifflov stolp v Parizu
Dekorativna enobarvna stenska nalepka ikoničnega Eifflovega stolpa v Franciji, Pariz. Nalepka se najbolje obnese v večjih dimenzijah, primerno za vse sobe in starostne skupine, odlično popestri d..
že za 13.66€
Brez DDV: 11.20€
Emblem s kapitanovo kapo in napisom
Dekorativna enobarvna stenska nalepka emblema s kapitanovo kapo in napisom. Nalepka za vse tiste, ki jim poletni dopust prehitro mine. ..
že za 17.69€
Brez DDV: 14.50€
Enjoy the summer
Stenska nalepka žig z napisom v angleščini Enjoy the summer (Uživaj v poletju). Nalepka je v navtičnem stilu. Primerna za večino sob in vse starostne skupine. Odlično izbira za vse ki ji je všeč retro..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Globokomorska hobotnica
Dekorativna enobarvna stenska nalepka globokomorske hobotnice z razširjenimi lovkami. ..
že za 14.88€
Brez DDV: 12.20€
Guitar straps
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Guitar straps z napisom v angleščini. Simpatična nalepka primerna za vse starosti in oba spola. Odlična izbira za glasbene studije, šole, kitariste... Primer..
že za 13.66€
Brez DDV: 11.20€
Gusar z brado
Dekorativna enobarvna stenska nalepka gusarja z brado in prevezanim očesom. Odlična nalepka za tematske sobe za otroke in tudi malo starejše. Velika izbira barv ter preprosta namestitev nale..
že za 8.91€
Brez DDV: 7.30€Stenske nalepke

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 

Kvalitetne in ugodne stenske nalepke

Flix stenske nalepke so izrezane iz visoko kvalitetne MAT samolepilne folije v več kot 20 različnih barvnih odtenkov.

Napram klasičnim SIJAJ samolepilnim folijam imajo naše nalepke matiran videz, ter po teksturi spominjajo na klasične barve za stene. Za najzahtevnejše pa ponujamo tudi nekaj barvnih odtenkov stenskih nalepk v SIJAJ izvedbi.

Ponujamo ugodne stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.

Izboljšano iskanje