Podrobno iskanje
  • Iskanje po starosti
  • Iskanje po spolu
  • Dodatne možnosti
  • Iskanje po izgledu
  • Isanje po barvah
Filtrirajte Počisti filtre
Prikaži: Seznam Preglednica
Globokomorska hobotnica
Dekorativna enobarvna stenska nalepka globokomorske hobotnice z razširjenimi lovkami. ..
že za 14.88€
Brez DDV: 12.20€
Gusar z brado
Dekorativna enobarvna stenska nalepka gusarja z brado in prevezanim očesom. Odlična nalepka za tematske sobe za otroke in tudi malo starejše. Velika izbira barv ter preprosta namestitev nale..
že za 8.91€
Brez DDV: 7.30€
Minimalistična ovčka
Dekorativna enobarvna stenska nalepka minimalistične ovčke. Popestrite otroško sobo najmlajšega člana družine. Mat folija, brez nadležnih svetlobnih odsevov za dojenčka. ..
že za 14.03€
Brez DDV: 11.50€
Poskočni jelenček
Dekorativna enobarvna stenska nalepka poskočnega jelenčka. Nalepka je primerna tako za otroke kot tudi odrasle.  ..
že za 12.81€
Brez DDV: 10.50€
Prikupna pošast
Dekorativna enobarvna stenska nalepka prikupne male pošasti. Idealno za otroške sobe in igralnice. Bodite kreativni pri izbiri barve. ..
že za 14.03€
Brez DDV: 11.50€
Dekorativna enobarvna stenska nalepka Slončka z imenom otroka. Mat folija, brez nadležnih svetlobnih odsevov za dojenčke in otroke. Rojstni dnevi, rojstva ter druge priložnosti ..
že za 15.25€
Brez DDV: 12.50€
Akcija
Umetniška baletna plesalka
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Priporočamo večje dimenzije. Zelo všečen in umetniški motiv. ..
27.94€ 24.77€
Brez DDV: 20.30€
Gustav priporoča
Umetniška baletna plesalka 2
Dekorativna dvobarvna nalepka spodnjega dela baletne plesalke. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Bodite ustvarjalni pri kominiranju barv, priporočamo večje dimenzije. Z..
že za 26.35€
Brez DDV: 21.60€
Umetniška baletna plesalka 3
Dekorativna dvobarvna nalepka baletne plesalke v umetniški tehniki. Odlična izbira za ženske garderobe, ter dekliške in otroške sobe. Zelo všečen in umetniški motiv, ki tudi ob večjih dimenzijah ..
že za 25.86€
Brez DDV: 21.20€Otroške nalepke

Lepe otroške nalepke za vse starosti

Pri Flixu imamo veliko ponudbo lepih otroških stenskih nalepk za vse starosti. Dojenčki, otroci, najstniki, za vsakega se nekaj najde.

Risani junaki, živali, pomoč pri učenju, abecede, števila in računanje in še več. Ugodno in preprosto za namestitev.

Ponujamo lepe otroške stenske nalepke primerne za vse gladke površine: stene, omare, stekla, les...

Preprosta namestitev nalepk

S stenskimi nalepkami lahko na ugoden in preprost način popestrimo stene vseh soban.

So preproste za namestitev, ne puščajo madežev in ob pravilni uporabi zdržijo mnogo let. Z njimi lahko preprosto okrasimo otroške in mladinske sobe, ko pa prerastejo ali se naveličajo stenskih nalepke, lahko le te enostavno odstranimo brez potrebe po pleskanju.

 

Unikatne stenske nalepke po meri

Na izbiro je ogromno različnih motivov in barv nalepk. Inventar širimo ter posodabljamo na dnevni bazi pa vendar se najdejo želje po čisto unikatnih stenskih nalepkah.

Če željene nalepke vendarle ne najdete, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam. Če imate željeno nalepko / motiv v vektorski obliki nam jo lahko pošljete na email naslov info@flix.si. Zraven pripišite željene dimenzije, barve, št. nalepk. V odgovoru Vam bomo pripisali ceno.

Če ustrezne datoteke nimate nam lahko posredujete Vašo idejo (slikovno ali besedilno) in  v najkrajšem možnem času bomo motiv, če bo le možno tudi dodali na izbiro. Po email naslovu boste obveščeni o dosegljivosti.

 


Na Flix blogu so Vam na voljo št. nasveti in navodila za pravilno in hitro namestitev stenskih nalepk. Če željene nalepke vendarle niste našli ali pa imate svojo idejo nas
kontaktirajte in potrudili se bomo, da ugodimo Vašim željam.